• 0 item

  Welkom!

  De community is voor professionals en enthousiasten van onze producten en diensten. Deel en discussieer de beste inhoud en nieuwe marketing ideeën, bouw uw professionele profiel en wordt samen een betere marketeer.

  0

  Hoe kan ik mijn leeggoed terugbezorgen?

  Door
  Help Desk
  op 20/05/19 07:56 401 weergaven

  Hieronder vind je een overzicht van ons leeggoed. Bevestig dit ingevulde overzicht aan het leeggoed dat je teruggeeft en zet deze op de afgesproken plaats in het depot.  Bij binnenkomst in ons magazijn in Kortessem wordt je leeggoed gecontroleerd en wordt er een creditfactuur opgemaakt. De waarde van het leeggoed wordt toegevoegd aan je reservesaldo. Alleen het leeggoed van bij ons aangekochte producten wordt geaccepteerd.

  Blijf geïnformeerd

  Over deze community

  Welkom op ons forum waar wij jullie graag verder helpen met al uw vragen en opmerkingen. Puur Limburg werkt samen met lokale producenten aan een netwerk om de korte keten vers en zo kort mogelijk te houden. Ook een eerlijke prijs voor de producten behoort hierbij tot één van onze belangrijkste aandachtspunten. Hierdoor hebben wij de uitdaging niet uit de weg gegaan om het online shoppen voor de klanten zo duidelijk mogelijk te houden. Heb je vragen, begrijp je een bepaalde beschikbaarheid niet of wens je meer te weten over onze werking? Je kan dit forum gebruiken om een antwoord te zoeken op je vragen, of ze simpelweg gewoon te stellen... Lees de regels

  Vraag hulpmiddelen

  6 volger(s)

  Statistieken

  Gevraagd: 20/05/19 07:56
  Gezien: 401 keer
  Laatst bijgewerkt: 6/06/19 06:23

  Puur Limburg CVBA, Sint Rochusstraat 8, 3720 Kortessem


  You can compare max 4 products.