• 0 item

  Welkom!

  De community is voor professionals en enthousiasten van onze producten en diensten. Deel en discussieer de beste inhoud en nieuwe marketing ideeën, bouw uw professionele profiel en wordt samen een betere marketeer.

  0

  Hoe zoek ik door te filteren?

  Door
  Beheerder Puur Limburg
  op 11/03/19 23:31 370 weergaven

  Hoe werkt de zoekfilter op jullie webwinkel?


  0

  Beheerder Puur Limburg

  --Beheerder Puur Limburg--
  3126
  | 3 1 3
  KORTESSEM, België
  --Beheerder Puur Limburg--
  Beheerder Puur Limburg
  Op 12/03/19 00:11

  Je kan op verschillende eigenschappen van een product filteren in de webwinkel. De filter zit verborgen onder het "Hamburger"menu knopje linksboven in het producten overzicht scherm.


  Filteren op productcategorie:


  Stap 1: Open De filter

  Stap 2: Klap een hoofdcategorie open (klik op het pijltje)

  Stap 3: Klik op een subcategorie
  Wanneer je stap 3 hebt gedaan klapt de filter terug dicht en herlaad het scherm met enkel de producten die lid zijn van de gekozen categorie.


  Filteren op Producent:


  Kies uit de lijst van producenten een van de namen. De filter zal sluiten en het scherm wordt herladen.


  Filteren op Certificaat / Label:


  Kies één of meerdere certificaten. Alle producten die het gekozen certificaat hebben worden getoond na het laden van het scherm.


  Filteren op Prijs groep "van - Tot":


  Je kan met de schuiver het vanaf bedrag veranderen en het tot maximum bedrag. Na het instellen van de gewenste range zal het scherm pas herladen nadat je op de knop "Start" hebt geklikt.


  Filteren op allergieën:


  Selecteer 1 of meerdere allergieën uit de lijst, telkens bij het kiezen van een allergie wordt het scherm herladen.
  Let op!
    We vragen hier naar Allergie Vrij ! Dwz dat de webwinkel enkel die producten toont waar de producent heeft opgegeven dat het product vrij is voor de betreffende allergie aandoening.


  Je kan natuurlijk meerdere filters samen combineren om uw zoekactie te verfijnen.

  Je kan ook de sortering veranderen van de producten. In de rechterhoek kan je sorteren van Laag naar Hoog in prijs, van Hoog naar Laag in prijs of op naam. Als er meerdere producten zijn kan je bladeren door de pagina's  met Vorige en Volgende op door op de betreffende pagina nummer te klikken. Het maximum aantal producten per pagina staat momenteel op 20.  Blijf geïnformeerd

  Over deze community

  Welkom op ons forum waar wij jullie graag verder helpen met al uw vragen en opmerkingen. Puur Limburg werkt samen met lokale producenten aan een netwerk om de korte keten vers en zo kort mogelijk te houden. Ook een eerlijke prijs voor de producten behoort hierbij tot één van onze belangrijkste aandachtspunten. Hierdoor hebben wij de uitdaging niet uit de weg gegaan om het online shoppen voor de klanten zo duidelijk mogelijk te houden. Heb je vragen, begrijp je een bepaalde beschikbaarheid niet of wens je meer te weten over onze werking? Je kan dit forum gebruiken om een antwoord te zoeken op je vragen, of ze simpelweg gewoon te stellen... Lees de regels

  Vraag hulpmiddelen

  1 volger(s)

  Statistieken

  Gevraagd: 11/03/19 23:31
  Gezien: 370 keer
  Laatst bijgewerkt: 12/03/19 00:11

  Puur Limburg CVBA, Sint Rochusstraat 8, 3720 Kortessem


  You can compare max 4 products.