• 0 item

  Welkom!

  De community is voor professionals en enthousiasten van onze producten en diensten. Deel en discussieer de beste inhoud en nieuwe marketing ideeën, bouw uw professionele profiel en wordt samen een betere marketeer.

  0

  Ik wens geen volledige Kilo van een product te bestellen?

  Door
  Beheerder Puur Limburg
  op 11/03/19 22:19 405 weergaven

  1 Kg is soms aangeboden als basis bestelhoeveelheid. Dit is echter te veel voor ons. Kan ik ook minder bestellen?


  0

  Beheerder Puur Limburg

  --Beheerder Puur Limburg--
  3126
  | 3 1 3
  KORTESSEM, België
  --Beheerder Puur Limburg--
  Beheerder Puur Limburg
  Op 11/03/19 22:28

  Het is in onze webwinkel toegestaan om een hoeveelheid aan te passen, naar boven en naar onder. Wanneer dit niet toegelaten is door de producent, of er een minimum is ingesteld, kan je niet lager gaan. Het systeem zal dit melden zodra je de aantallen aanpast.


  Wanneer een product in Kg als bestelhoeveelheid is aangeboden is het ook toegelaten om een "kommagetal" in te geven. Bij voorkeur geef je hier 0,5 in als je een halve Kg wenst. 0.5 (punt) zal omgezet worden naar 0,5 (komma). Maar let altijd goed op!


  Wanneer bv de minimum hoeveelheid is ingesteld op 0,4 en je geeft 0,2 op, zal de webwinkel de hoeveelheid automatisch terug plaatsen naar 0,4 Kg
  Blijf geïnformeerd

  Over deze community

  Welkom op ons forum waar wij jullie graag verder helpen met al uw vragen en opmerkingen. Puur Limburg werkt samen met lokale producenten aan een netwerk om de korte keten vers en zo kort mogelijk te houden. Ook een eerlijke prijs voor de producten behoort hierbij tot één van onze belangrijkste aandachtspunten. Hierdoor hebben wij de uitdaging niet uit de weg gegaan om het online shoppen voor de klanten zo duidelijk mogelijk te houden. Heb je vragen, begrijp je een bepaalde beschikbaarheid niet of wens je meer te weten over onze werking? Je kan dit forum gebruiken om een antwoord te zoeken op je vragen, of ze simpelweg gewoon te stellen... Lees de regels

  Vraag hulpmiddelen

  1 volger(s)

  Statistieken

  Gevraagd: 11/03/19 22:19
  Gezien: 405 keer
  Laatst bijgewerkt: 11/03/19 22:28

  Puur Limburg CVBA, Sint Rochusstraat 8, 3720 Kortessem


  You can compare max 4 products.