Ambachtelijke chocolade
Holle Bolle

 
<< terug

Na een opleiding als restauranthouder startte Wendy Roux in 2002 met een opleiding ambachtelijke chocolatier en suikerbewerker. Na 4 jaren van experimenteren en creƫren maakte ze van haar passie haar beroep. De ambachtelijke chocolade van Holle Bolle wordt naast eeen unieke smaak ook voorzien van een extra dimensie, vakmanschap.

Holle Bolle maakt pralines naar eigen smaak en recept. Hierbij worden ook seizoensgebonden, biologische en fair trade producten gebruikt. Op vraag van de klant kunnen ook pralines naar eigen smaak en met eigen logo ontwikkeld worden.

Ook voor workshops en proeverijen kan je bij Holle Bolle terecht.

pic_logohb

                                                Holle Bolle 
                                                Chocolatier Wendy Roux 
                                                Maastrichtersteenweg 268 
                                                3700 Tongeren 
                                                T 012/213960  
                                                info@hollebolle.be

                        

<< terug

pic_wendy_r

pic_pralines

pic_potjeschocola