Dagcentrum De Wroeter

<< terug 

De Wroeter ontstond begin jaren tachtig met als doel mensen met een handicap een zinvolle dagactiviteit aan te bieden. In 1994 besloten Dagcentrum De Wroeter en Arbeidscentrum De Wroeter hun werking duidelijker van elkaar te scheiden.

Dagcentrum De Wroeter richt zich op volwassenen met een verstandelijke of sociale beperking, maar met nog veel talenten en mogelijkheden. Samen wordt er gewerkt aan een versterking van hun zelfwaarde en  van hun positie in de samenleving. Dit gebeurt door ambachtelijke, duurzame en milieuvriendelijke producten te maken en te verkopen. In de bakkerij wordt brood, koekjes en pizza gebakken. Verder wordt er fruit verwerkt tot confituren en sappen en worden er maaltijddiensten geleverd. Ook het restaurant op Greenville, de cleentech bedrijvensite, in Houthalen-Helchteren wordt door hen uitgebaat. Je kan er als bezoeker elke middag terecht voor een heerlijke verse lunch.

De producten van Dagcentrum De Wroeter zijn te verkrijgen in de boerderijwinkel in Kortessem en op dinsdag en vrijdag voormiddag op de markt in Hasselt.

 

pic_logo_dc          De Wroeter Dagcentrum vzw
                                           St. Rochusstraat 6
                                           3720 Kortessem
                                           T 011/37 64 47
                                           F 011/37 17 60
                                           dagcentrum@dewroeter.be
                                           www.dewroeter-dagcentrum.be

 

<< terug 

pic_dewroeter_dagcentrum_bakkers

pic_dewroeter_dagcentrum_taartjes