• 0 item

  Puur Limburg verkopen in uw zaak?

  Lokaal, sociaal, duurzaam én lekker!

  Dat zijn de producten van Puur Limburg. Het totale assortiment van meer dan 30 Limburgse producenten, in een 1 levering en op 1 factuur; dat is het gemak van Puur Limburg.

   

  Ons gamma bestaat onder andere uit dranken (sappen, wijnen en bieren); koekjes; confituur, stroop en honing;  groenten & fruit; zuivel (yoghurts en kazen van koe-, schapen en geitenmelk); vlees en cadeaupakketten.

   

  Hoe bestel ik Puur Limburg producten?

   

  Via ons overzicht maak je een assortimentskeuze. Of je maakt een afspraak om samen met ons te kijken welk assortiment het beste bij jouw zaak past. Ook kunnen we hiervoor een schappenplan aanleveren. De eerste order wordt door ons in jullie schap gezet.

   

  Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

  Na bestelling hebben wij maximaal 5 werkdagen nodig om de bestelling tot bij jullie te krijgen. Bestellingen van droogwaren die voor dinsdagochtend bij ons binnen zijn worden in principe nog in dezelfde week uitgeleverd. Zodra de bestelling bij ons binnen is, worden jullie over het exacte levermoment geïnformeerd. Bij iedere levering ontvangen jullie een leverbon, maandelijks factureren we de geleverde goederen.

   

  Bestellen kan eenvoudig via mail (bestellen@puurlimburg.be). Je gebruikt hiervoor het best ons bestelformulier, of via onze webshop. Hiervoor vraag je een inlogcode aan via bestellen@puurlimburg.be .

   

  Bij de levering van jullie eerste bestelling ontvangen jullie van ons een set promomaterialen om de verkoop te ondersteunen. De set bestaat uit plafondhangers, flyers en schapsprekers. Tevens bestaat de mogelijkheid om een Puur Limburg kast of een actiedisplay te bestellen. 

   

  Voor meer informatie of een afspraak kunnen jullie contact opnemen via:

  Tel.: 011 37 52 95 of via mail info@puurlimburg.be .

   

  Puur Limburg CVBA

  Sint-Rochusstraat 8 I 3720 Kortessem

  011 37 52 92

  info@puurlimburg.be

  www.puurlimburg.be


  CONTACTEER ONS


  Puur Limburg is een coöperatie van meer dan 30 Limburgse boeren en producenten. We geloven in eerlijke en duurzame producten en laten met trots zien wie het product maakt. Door samen te werken, versterken we elkaar en bieden we een heerlijk assortiment aan van eigen bodem!

  Alle deelnemende boeren en producenten zijn mede-eigenaar van de cvba en krijgen zo medezeggenschap over de koers en de keuzes die Puur Limburg maakt. Dankzij de coöperatie kunnen we onze korte keten idealen waarmaken en producent en consument terug dichter bij elkaar brengen.

  Puur Limburg cvba gelooft in eerlijke en duurzame producten van boeren en producenten uit de buurt! Voor onze producten is geen mijlenver transport nodig, we bundelen de bestellingen in efficiënte logistiek en je kan op een transparante manier ons en onze producten leren kennen. We werken samen met Maatwerkbedrijf De Wroeter, uit Kortessem, voor alle logistieke diensten. De Wroeter biedt haar medewerkers, die moeilijk mee kunnen op de reguliere arbeidsmarkt, een veilige omgeving voor nuttig werk en persoonlijke ontwikkeling.

  Odoo tekst en afbeelding blok

  Puur Limburg CVBA, Sint Rochusstraat 8, 3720 Kortessem


  You can compare max 4 products.